Vanliga frågor

Nedan finns svar på de vanligaste frågorna vi får till BTF. Hittar du inte svaret på din fråga här kan du komma i kontakt med oss genom frågeformuläret som finns här.

Du kan få ett nytt lösenord skickat till den e-postadress som finns registerad i BTF:s medlemsregister.  Denna funktion finner du här, eller genom att trycka "Logga in" uppe till höger följt av "Glömt uppgifter" till vänster.

Förutsatt att du vet vilken e-postadress som är registrerad i BTF:s medlemsregister, så kan du ta reda på ditt medlemsnummer direkt på hemsidan. Denna funktion finner du häreller genom att trycka "Logga in" uppe till höger följt av "Glömt uppgifter" till vänster.

Alla uppgifter som finns registrerad i BTF:s medlemsregister kan du själv ändra genom att logga in här på hemsidan med ditt medlemsnummer och lösenord. Som inloggad kan du trycka här, eller trycka på ditt namn som visas uppe till höger, för att komma till sidan där du kan ändra dina uppgifter - så som adresser, telefonnummer, e-postadress och lösenord.

Se svar om att ändra kontaktuppgifter ovan.

Se svar om att ändra kontaktuppgifter ovan.

Se svar om att ändra kontaktuppgifter ovan.

Förslag på intressanta studiebesök tas hjärtligt emot av styrelsen, du kan skicka in ditt förslag genom vårt kontaktformulär. Skriv en kort beskrivning av vad som är intressant med besöket samt vilka företag som är inblandade. Om det är möjligt, bifoga kontaktuppgifter till någon person som är inblandad i projektet - detta gör det enklare för styrelsen att undersöka möjligheterna att ordna med ett studiebesök.