Sök
Stäng denna sökruta.
Typ: Studiebesök
Datum: 3 maj 2024 09:00
Sista anmälningsdag: 30 april 2024
Plats: Magasinsgatan 10
Samling: Utanför entrén
Antal platser: 30
Aktiviteten är endast för medlemmar.
Bli medlem eller logga in för att anmäla dig.

Studiebesök

Arkitekten föreläser om Feskekörka

Välkommen på en miniföreläsning med arkitekten Magnus Bunner, White, om renoveringen av Feskekörka. Föreläsningen äger rum i samband med BTF:s studiebesök i kyrkan.

 

Magnus Bunner på White är ansvarig arkitekt för Feskekörkans renovering och ombyggnad. I samband med vårt studiebesök i kyrkan 3 maj bjuder han in BTF till en miniföreläsning med fokus på de byggnadstekniska detaljerna.

Föreläsningen äger rum på White och är i första hand tänkt för dem som ska gå på studiebesöket klockan 10.00. Efter föreläsningen promenerar vi tillsammans till Feskekörka.

Även du som inte har fått plats på studiebesöket, eller inte kan gå med av andra skäl, är välkommen att lyssna på Magnus Bunner.

Anmälan till föreläsningen gör du här på hemsidan. Du måste först logga in för att kunna anmäla dig. Tänk på att endast medlemmar är välkomna.
Numera måste du också ha betalat din årsavgift för att kunna anmäla dig till våra aktiviteter. Det gör du också här på hemsidan.

Obs! Studiebesöket i Feskekörka är ett eget evenemang som kräver separat anmälan. Se under https://www.btf.nu/aktiviteter/

 

Dela