Clarion Hotel Post vid Centralstationen 11:10

Clarion Hotel Post vid Centralstationen 11:10

Nu har vi varit och kikat på Clarion Post Hotel vid Centralstationen. Här hittar du text och bilder. Tyvärr har vi inte lyckats få till ett andra datum för visning.

14 december 2011 12:00

01 december 2011

11 december 2011

Ja då närmar sig Clarion Post Hotel-bygget sitt slut och vi har fått se bygget från insidan. Hur ska de hinna färdigt till 16 januari? Det är då invigningen skall ske med pompa och ståt, så "huka er kärringa och gubbera" för då blir det livat i stan.

Ca 30 glada BTF:are träffades i snålblåsten utan för byggbodarna idag (14 december) och togs emot av Mats Albinsson och Henrik Lewrentz, Bravida.

Vi bänkade oss för en kort genomgång i en av byggbodarna där vår ordförande hälsade oss alla välkomna. Det är stressigt för bygget nu och det blir knappast några fler visningar för någon så vi är tacksamma över att vi fått detta tillfället.

Efter några väl valda ord delades vi så in i 2 grupper och vandrade runt i byggnaden. Mycket återstår men vi är helt övertygade om att detta kommer att bli Göteborgs nya centrala punkt vad gäller "AfterWork" t.ex eller varför inte en Spa-behandling i 34 gradigt vatten eller en god bit mat från Markus Samuelssons restaurang och självklart skall det även sovas över där någon gång. Häst, vagn och koltransporter kan vi nu förpassa till historieböckerna samt damer i lammullskoftor med uppsatt frisyr och svanvings-glasögon som satt och stansade bakom luckor i den långa pampiga entréhallen. Varmt välkomna till Calrion Post Hotel den 26 januari.

 

Stort tack till Henrik och Mats som visade oss runt.

 

Text och foto: Marianne Möller