Sök
Stäng denna sökruta.
Typ: Studiebesök
Datum: 6 september 2023 17:30
Första anmälningsdag: 11 augusti 2023
Sista anmälningsdag: 3 september 2023

Studiebesök

Studiebesök på Citygate, Nordens högsta kontorsbyggnad

Citygate är med sina 144 meter Nordens högsta kontorsbyggnad. Bakom gestaltningen står Henning Larsen arkitekter som har satsat på en slimmad fasad i glas och aluminium. Byggnaden är certifierad enligt både LEED och WELL, och försörjs helt med el från Göteborg Energis nya solcellspark i Utby.

Den 6 september får vi möjlighet att höra Skanskas projektledare David Carlsson berätta om alla utmaningar som följer med att bygga högt och dessutom på en minimal tomt. Det blir också ett unikt tillfälle att se Citygates co-workingytor, konferenslokaler och kontorsplan med milsvid utsikt. Vid fint väder utlovas dessutom ett besök på terrassen allra högst upp i byggnaden.

Vi samlas utanför entrén på Fabriksgatan 1 där vi blir upphämtade av David Carlsson klockan 17.30. Kom i god tid innan. Regnskydd finns.
Föreningen bjuder på macka och dryck.

Anmälan görs på BTF:s hemsida. Observera att anmälan endast är öppen för föreningens medlemmar. Det innebär att eventuell gäst också måste vara medlem.

Max antal 30 personer. Glöm inte att ta bort ditt namn på deltagarlistan om du får förhinder. Då får fler möjlighet att följa med.
Vid fullt går det bra att ställa sig på reservplats genom att mejla till info@btf.nu. Du måste själv bevaka deltagarlistan för att se om du har fått plats.

Dela