Vanliga frågor


Nedan finns svar på de vanligaste frågorna vi får till BTF. Hittar du inte svaret på din fråga här kan du komma i kontakt med oss genom frågeformuläret som finns här.

Jag har glömt mitt lösenord, hur får jag ett nytt?

Du kan få ett nytt lösenord skickat till den e-postadress som finns registrerad i BTF:s medlemsregister.  Denna funktion finner du här, eller genom att trycka "Logga in" uppe till höger följt av "Glömt uppgifter" till vänster.

Jag vill ändra min kontaktuppgifter, hur gör jag?

Alla uppgifter som finns registrerad i BTF:s medlemsregister kan du själv ändra genom att logga in här på hemsidan med ditt e-postadress och lösenord. Som inloggad kan du trycka här, eller trycka på ditt e-postadress som visas uppe till höger, för att komma till sidan där du kan ändra dina uppgifter - så som adresser, telefonnummer, e-postadress och lösenord.

Jag har ny e-postadress, hur ändrar jag?

Se svar om att ändra kontaktuppgifter ovan.

Jag har bytt adress, hur ändrar jag?

Se svar om att ändra kontaktuppgifter ovan.

Jag vill tipsa om ett studiebesök, vem kontaktar jag?

Förslag på intressanta studiebesök tas hjärtligt emot av styrelsen, du kan skicka in ditt förslag genom vårt kontaktformulär. Skriv en kort beskrivning av vad som är intressant med besöket samt vilka företag som är inblandade. Om det är möjligt, bifoga kontaktuppgifter till någon person som är inblandad i projektet - detta gör det enklare för styrelsen att undersöka möjligheterna att ordna med ett studiebesök.

Var hittar jag inbetalningsuppgifter?

Btf har bankgironummer: 5385-4865