Sök
Stäng denna sökruta.

NYHETSBREV APRIL-21

Äntligen börjar vi komma igång med aktiviteter

21 april 2021

Nu börjar vi äntligen komma igång med aktiviteter igen efter ett längre uppehåll. Vi har två mikroföreläsningar planerade och dessutom ska vi känna på formatet för studiebesök online. Så håll ögonen öppna!

När vi gör våra utskick får vi meddelanden om att en del av våra medlemmars kontaktuppgifter är gamla. Därför skulle vi bli tacksamma om du loggar in och ser efter om dina uppgifter stämmer. Kolla gärna också med dina vänner eller kollegor som är med i BTF, om de har kontrollerat sina uppgifter.
I det här nyhetsbrevet får vi höra om en undersökning om var vi helst vill arbeta någonstans när vi kommer in i våra vanliga rutiner igen efter pandemin. Vi tittar också på Wallenstams fina projekt Artilleristallarna mellan Kaserntorget och Magasinsgatan. Dessutom kan du läsa om klimatsmart betong och den nya trenden med så kallade tiny houses.
Vi efterlyser en första sponsor av nyhetsbrevet! Detta ger ditt företag en fin möjlighet att publicera en text kring er verksamhet i nyhetsbrevet. Sedan kan du dela den i sociala medier för att öka besöken till er hemsida. Artikeln ligger kvar i minst ett år men går att förlänga, eller så kan ni göra ett nytt inlägg/sponsoråtagande.
Vill du hellre presentera ert företag i ett mindre format? Just nu tittar vi på en lösning med åttondelsannonser för 1 000 kronor per år. Vi kommer ha plats för ett obegränsat antal annonsörer. Varje inlägg blir delbart, ett bra sätt att visa att just ert företag gör något för att lyfta fram det lokala föreningslivet. Kanske kan detta även bli en chans för våra medlemmar att söka varandras tjänster internt?
Nu får ni gå ut i vårsolen i och titta på alla nybyggen i vår fina lilla stad. Så ses vi snart igen!

 

Ordförande Johan Engström

Dela