Sök
Stäng denna sökruta.

NYHETSBREV FEBRUARI-21

Dela våra artiklar! Bli månadens företag!

17 februari 2021

Vi har nu kommit till det andra numret av vårt nyhetsbrev och är glada för den uppskattning som många medlemmar visade för januaribrevet. Nyhetsbrevet är ett sätt att fortsatt kunna skriva om intressanta projekt i Göteborg med omnejd, men utan kostnader för tryck och porto. Det digitala formatet gör det också lättare att nå ut utanför föreningen, och återigen göra det intressant att marknadsföra sig via BTF. Så tänk gärna på att dela artiklarna, färdiga knappar finns för Pinterest, Facebook, Linkedin, Twitter och Google Plus. På det sättet kan våra artiklar locka fler läsare och nya medlemmar.

Från och med nu kan du som är företagare eller företagsledare sätta fokus på er verksamhet genom att bli Månadens Företag i nyhetsbrevet och på vår hemsida. Det blir ett sätt att synas i ett trevligt och sakligt sammanhang, samtidigt som du/ni stöttar föreningen så att vi kan fortsätta med våra studiebesök och resor, och med att vara ett viktigt nav för nätverkande i byggbranschen. Läs mer om detta på https://www.btf.nu/btf-nyheter/maanadens-foeretag/

Nu börjar vi närma oss årsmötet som kommer att hållas online klockan 17.30 den 24 februari 2021. Egentligen har det blivit dags för mig att lämna över ordförandeklubban till föreningens vice ordförande, men som det ser ut nu kommer jag att sitta två år till. Valberedningen har i uppgift att hitta en ny vice ordförande, som vi kanske till och med hinner presentera på årsmötet tillsammans med övriga nya ledamöter.

Vi får hoppas att vaccinationerna kommer igång i vår, jag längtar så efter att träffa er på riktigt igen!

Ordförande Johan Engström

Dela