Sök
Stäng denna sökruta.

NYHETSBREV MARS-21

Digitalt och rekordsnabbt årsmöte

17 mars 2021

Pandemin har gjort det svårare än vanligt att rekrytera nya medlemmar till BTF:s styrelse. Det visade sig på årsmötet 24 februari som den här gången ägde rum på nätet och klarades av med raketfart.

Det har varit ett tungt år för BTF. Precis efter föreningens glada jubileumsfest i februari förra året slog pandemin till, och med några få undantag har alla arrangemang behövt ställas in sedan dess, studiebesök liksom resor.
Smittorisken gjorde också att årsmötet den 24 februari fick bli digitalt istället för fysiskt. Men det blev också det snabbaste årsmötet i världshistorien, eller åtminstone i föreningens historia. På knappt en timme var alla punkter på dagordningen avverkade.

En av punkterna var som vanligt val av nya ledamöter till styrelsen. Men eftersom pandemin har kringgärdat det sociala livet har valberedningen haft en närapå omöjlig uppgift. Istället stannar flera i styrelsen kvar på sina gamla poster, bland annat Johan Engström som fortsätter som ordförande ytterligare en period. Men glädjande nog har föreningen fått en ny vice ordförande: Charlotte Kellgren från TF Fastigheter. Välkommen Charlotte!

Digitala aktiviteter

För att ersätta studiebesöken ska styrelsen försöka skapa digitala aktiviteter under våren och hösten, berättade Johan Engström.

– Vi behöver ge tillbaka något till våra medlemmar så vi hoppas få kontinuitet i sådana arrangemang framöver.

Text: Paula Isaksson

Dela