Sök
Stäng denna sökruta.

NYHETSBREV SEPT -22

Företagsaftnar och ny långresa i sikte

26 september 2022

Den 21 september hade vi höstdagjämning och natten var lika lång som dagen, över nästan hela världen. Det känns som att det hinner hända så otroligt mycket mellan mina ledare att det är närmast omöjligt att formulera en rättvis bild av läget. För inte så länge sedan hade vi virkesbrist och nu oroar man sig för att byggandet ska minska med aviseringar om lågkonjunktur, inflation och oro i närområden.

Vi har börjat komma igång med våra uppskattade studiebesök igen och hoppas att det vi planerar för hösten ska locka många av er medlemmar. Studiebesöket på Platinan 12 oktober blev fullbokat på mycket kort tid vilket är väldigt glädjande. Mindre roligt är att vi blev tvungna att ställa in den planerade höstresan till Oslo. Vår arrangör inkom väldigt sent med offert och planering, och när vi väl skickade ut inbjudan resulterade den i bara ett fåtal anmälningar. Men jag kan redan nu avslöja att höstresan 2023 äntligen blir den tur till New York City som vi flera gånger försökte få till under coronaåren.

Utöver studiebesök och resor ska vi även få liv igen i våra företagsaftnar och lunchföreläsningar. Vi har fått in medarbetare i styrelsen som brinner för att arrangera denna typ av event. Tanken är att vi ska ha en företagsafton på hösten och en på våren.
Jag måste ännu en gång efterlysa medarbetare till vår styrelse, då vi har fått nya avhopp på grund av hälsoproblem. Vill du engagera dig i vår styrelse, kan jag lova att vi är ett trevligt gäng. Hör av dig!

Sist men inte minst, så vill jag berätta om vår hedersmedlem Sven-Eric Svensson som har jort så otroligt mycket för vår förening genom åren. Han har fotograferat, värvat medlemmar, sålt annonsplatser och marknadsfört oss som ingen annan! Nu har han börjat måla små akvareller som vi har köpt och ska rama in för att överlämna som gåva till våra föreläsare och andra. Alla intäkter skänker Sven-Eric oavkortat till Operation Smile.

Hoppas vi får möjlighet att ses på våra arrangemang framöver. Önskar en trevlig höst!

Er ordförande

Johan Engström

Dela