Sök
Stäng denna sökruta.

NYHETSBREV–23

Hamburg, here we come!

11 maj 2023

Ich bin ein Hamburger!
Tro det eller ej, men vi har ett resultat. Efter många offerter och programförslag har valet till slut fallit på en studieresa till Hamburg mellan 25 och 29 oktober!
Sista dagen för anmälan är 5 juni, så missa inte detta!

Efter ett mycket lyckat årsmöte i februari börjar vi sakta men säkert bygga upp en fullt fungerande styrelse igen. Ansvar har omfördelats och roller har tydliggjorts. Men vi behöver fortfarande anmälningar från er som är intresserade av att umgås i ett kamratligt styrelsegäng och göra nytta för våra medlemmar. Har du en kompetens att bidra med eller ett intresse att utveckla? Vi träffas ungefär en gång i månaden utöver föreningens studiebesök. Emellanåt gör vi trevliga saker för att hålla arbetsmoralen på topp! Senast besökte vi restaurang Skanshof där vi hade avtackning av gamla styrelsearbetare. Det var en uppskattad afton för alla nio närvarande.

Det är roligt att presentera nya studiebesök och vi ser fram emot att besöka Hotel The Weaver och Kineum inom kort. Håll ögonen öppna! Har ni gjort något speciellt på er arbetsplats som kan bli ett intressant studiebesök för BTF? Kontakta någon av oss i styrelsen för att tipsa! Jag tror att alla medlemmar kan bidra till en mer levande förening.

När ni läser artiklarna i detta nyhetsbrev, glöm inte att dela på Facebook och Linkedin! Om alla sprider våra artiklar så ökar värdet på hela vår förening.

Tidigare hade vi en ”naturkraft” i form av Sven-Eric Svenson som ringde runt och sålde annonsplatser i matrikel och medlemstidning. Han målar nu akvareller som vi ger bort vid studiebesök och avtackningar. Därför efterlyser jag nu en ny naturkraft som kan lägga upp en marknadsföringsplattform och sälja annonsplatser mot provision (25%), för att stärka föreningens kassa, och öka vår räckvidd bland blivande medlemmar i branschen. Är du rätt person?

Har sällan varit med om en vackrare vår än denna, så släpp det krampaktiga greppet om pennan och njut mellan varven! Snart är det sommar och konjunkturer går upp och ned, det kan vi inte göra något åt!

Ordförande Johan Engström

Dela