Sök
Stäng denna sökruta.

NYHETSBREV JUNI–22

Hej styrelse!

30 juni 2022

Gabriella Lörnbo, vd Göteborgs Byggmästareförening, klubbmästare i BTF:s styrelse BTF har fått en ny klubbmästare! Gabriella Lörnbo presenterades precis när hon hade gått med i föreningen. Vi ringde upp igen för att fråga om hennes styrelseuppdrag och vad hon har för drömresmål.

Du går direkt in som klubbmästare utan att ha provat på vice-rollen innan? Vad kommer du få göra?

– Min roll innebär att jag kommer få arrangera resor och studiebesök och det känns jätteroligt. Det är sådant som jag även gör i Göteborgs Byggmästareförening och jag gillar att jobba med framförhållning. Jag vill inte vara ute i sista stund utan det ska vara lång framförhållning och välplanerat, så som man själv vill ha det när man ska delta i något.

Vad har du själv för drömresmål?

– Åh, det finns så många intressanta resmål och jag vet att föreningen har pratat om New York. Det är ju en superhäftig stad, jag älskar den, men det finns mycket roligt i Europa också. Amsterdam är väldigt fint och påminner lite om Göteborg med vattnet och de utmaningar som vi har med leran. Men det spelar egentligen ingen roll om man är i Ale eller i New York, bara själva projektet är intressant.

Jag har hört att nu när du är med i styrelsen så kommer BTF kunna fortsätta ha sina årsmöten på Ekmansgatan 1. Stämmer det?

– Ja, det ska bara bli roligt att få visa upp våra fantastiska lokaler, vi vill ha mycket spring här. Vi har precis också renoverat hela huset inuti.

Snart stundar semestern, vad har du för planer?

– För första gången på hur länge som helst ska jag åka på solsemester. Jag och min sambo gillar egentligen lite mer aktiva semestrar som att åka till en storstad eller så men nu har vi en liten på ett och ett halvt år så då blir det att ligga vid poolen och bara koppla av. I övrigt kommer vi vara mycket hemma, greja i trädgården och träffa vänner och familj.

Frågeställare: Paula Isaksson

Dela