Sök
Stäng denna sökruta.

NYHETSBREV APRIL-21

Hej styrelsen!

20 april 2021

Vi intervjuar Charlotte Kellgren, delägare i TF Fastigheter, vice ordförande i BTF:s styrelse

Du blev vald till vice ordförande i BTF på årsmötet i februari. Som en sportjournalist skulle fråga: Hur känns det?

– Det känns spännande! Jag har inte varit med så länge i föreningen, jag tror det är sedan 2017, men mina föräldrar är medlemmar sedan många, många år. Det är på det sättet som jag har fått upp ögonen för BTF, pappa har bland annat berättat om alla resor som han och mamma varit med på. Så både jag och min bror kände att det kunde vara trevligt att gå med och få möjlighet att knyta branschkontakter. Nu ska det bli spännande att få lära känna föreningen och de andra i styrelsen, och kunna bidra med mina kunskaper och kontakter.

Hur reagerade du när du blev tillfrågad?

– Jag fick faktiskt frågan redan förra året men då tvekade jag. Men nu när jag fick den igen tänkte jag att ”vad sjutton, det är klart jag ska”. Det är väl lite så man känner när man kommer upp i en viss ålder, att nu ska jag tacka ja till saker och vara lite mer på.

Berätta vem du är!

– Jag har ett fastighetsbolag, TF Fastigheter, tillsammans med min bror. Det startades av min pappa och farbror i början av 80-talet, men min bror och jag gick in i företaget 2007. Idag äger vi sex hyresfastigheter i stan och ett fåtal lokaler. Innan jobbade jag i 17 år på en resebyrå med försäljning, produktion med mera.

När du inte jobbar, vad gör du då?

– Då umgås jag gärna med mina vänner, i dessa tider blir det mycket att vi vandrar tillsammans. Min man och jag har också en sommarstuga i Åsa, vi tycker om att åka dit på helgerna och greja. Sedan tränar jag mycket, tre till fyra gånger i veckan.

Vad är det första du tänker göra när vi kan börja leva som vanligt igen?

– Resa! Familjen har ett hus i Spanien som vi inte har kunnat vara i på länge. Och umgås med vänner och barnen på ett annat sätt än nu. När det gäller jobbet har det inte varit någon större omställning, jag går till kontoret varje dag och träffar min brorsa. Däremot har vi fått trappa ner vissa saker gentemot våra hyresgäster, som renoveringar och andra saker som inte är akuta. Men snart hoppas vi kunna komma igång med sådant också.

Frågeställare: Paula Isaksson

Dela