Sök
Stäng denna sökruta.

Nyhetsbrev mars 2024

Många trevliga saker på gång!

14 mars 2024

BTF har fått en ny ordförande och äntligen verkar det också som att vi får en fulltalig styrelse. I sin första ledare skriver Paul Björk om hur han se fram mot ett år med långresa och flera spännande studiebesök.
Paul Björk är ny ordförande i BTF

Våren börjar nalkas i vårt kära Göteborg och jag har med stor tacksamhet nyligen tagit över rollen som BTF:s ordförande. Nu ser jag fram emot att arbeta för föreningens bästa tillsammans med styrelsen. Vi vill förstås tacka vår avgående ordförande Johan Engström för ett utomordentligt arbete i fem år då han har drivit föreningen framåt.

Extra roligt är att vi är på väg att bli en fulltalig styrelse vilket känns tryggt. För några dagar sedan var vi också 60 medlemmar som fick en exklusiv visning av World of Volvo. Dessutom har vi många andra trevliga saker på gång i föreningen, bland annat en fantastisk långresa till Kapstaden till hösten, som du förhoppningsvis redan har läst om och vill följa med på.
Vi kommer även ordna flera intressanta studiebesök i vår egen stad under året. Bland annat arbetar vi på att få en spännande visning av Västlänken och självklart vill vi också få till ett besök i Feskekörkan, som är på väg att bli klar efter nästan fyra års renovering.

Håll ögonen öppna så ses vi snart igen!

Ordförande Paul Björk

Dela