Sök
Stäng denna sökruta.

Nu ljusnar det för BTF!

14 mars 2024

Ny vice ordförande och presentation av årets studieresa! På BTF:s årsmöte i Frihamnskyrkan deltog drygt 30 personer som förutom de vanliga punkterna fick en exklusiv visning av byggnaden.
BTF hade årsmöte i februari

Det har länge varit tufft för BTF att tillsätta nya ledamöter i styrelsen. Flera poster har varit vakanta, men på årsmötet 2024 såg det ut att ljusna något. De flesta poster tillsattes och efter fem år som ordförande kunde Johan Engström lämna över klubban till föreningens nya ordförande Paul Björk.  Han har tidigare varit vice ordförande och som hans ersättare valdes Henrik Witt.

Årsmötet ägde rum 27 februari och följde den vanliga ordningen med presentation av verksamhetsberättelsen och budgetförslag med mera. Dessutom avslöjade klubbmästaren Christina Cleve Aponno årets resmål. I oktober bär det av till Kapstaden med ett fullspäckat program som innehåller allt från möten med arkitekter och besök på flera spännande projekt. Resan avslutas med valskådning och safari. Kan det bli mer spännande?

Ett uppskattat inslag efter mötet blev guidningen i den nya kyrkans lokaler. Kvällen avslutades som vanligt med middag,

Extra info: Efter årsmötet har styrelsen lyckats tillsätta en vice sekreterare som heter Malin Wallin. Dessutom verkar det som att både en vice skattmästare och en vice webbansvarig är på väg in. Håll tummarna!

Har du koll på våra nya och gamla styrelseledamöter? Om inte så kan du titta på bildremsan ovan och läsa deras namn och poster här (från vänster):

Paul Björk, ordförande (ny), Inger Skogsberg, sekreterare, Rickard Hellemar, kassör (halvny), Christina Aponno, klubbmästare, Sham Billgardt, vice klubbmästare, Viktor Unéus, webbansvarig, Henrik Witt, vice ordförande (ny) och Malin Wallin, vice sekreterare (ny).

Text: Paula Isaksson

Dela