Sök
Stäng denna sökruta.

NYHETSBREV JANUARI -21

Nu tar vi nya tag och ser fram emot ett mer positivt år – Premiär för vårt nyhetsbrev!

14 januari 2021

Vi har hållit andan under 2020 och saknat våra kära och nära, våra vardagskontakter och inte minst er, våra medlemmar i BTF.  Jag och mina medarbetare i styrelsen önskar er en god fortsättning på 2021 och hoppas att vi snart kan träffas på riktigt igen.

En stor nyhet i år är detta nyhetsbrev som ersätter BTF Magazinet. Som många av er vet har annonsering och medlemsavgifter inte varit lika höga som under föreningens guldår. Men genom en anpassning i format och distribution kan vi behålla den höga kvalitet på artiklar och reportage som vi har vant oss vid under åren med magasinet.

Nyhetsbrevet som planeras att komma ut tio gånger om året erbjuder helt nya förutsättningar för spridning av våra artiklar och nyheter. Missa inte att dela artiklarna på sociala medier! På det sättet hoppas vi kunna öka besöken på vår hemsida och intresset för vår förening. Framöver kommer det också vara möjligt för företag att annonsera i nyhetsbrevet.

För att tillfälligt ersätta föreningens trevliga aktiviteter har vi i styrelsen börjat titta på möjligheten att ordna studiebesök och föreläsningar online. Hur det ska gå till vet vi ännu inte, men vi ska försöka inspireras av olika förebilder. Kom gärna med förslag på lösningar! Mejla oss eller gör ett inlägg på föreningens Facebooksida eller på LinkedIn!

Ordförande Johan Engström

Dela