Sök
Stäng denna sökruta.

NYHETSBREV MARS-21

Nytt verksamhetsår och ny styrelse!

18 mars 2021

Som ni ser så sitter jag kvar som ordförande en omgång till! Det beror på att vår vice ordförande fick förhinder att fortsätta i styrelsen, men istället går han in på min plats i valberedningen.

Under de senaste åren har vi i styrelsen fokuserat på hemsidan, medlemsvärvning, budgeten och resor. Bland annat har vi flyttat över vår medlemskommunikation till en digital plattform för att underlätta kommunikationen med alla er medlemmar. Att ersätta vårt tryckta magasin med nyhetsbrev är ju också en del av arbetet. Dessutom har vi dragit ner på utgifterna för styrelsens möten och lagt oss på en lågbudgetnivå, allt för att få föreningens ekonomi på fötter igen.

Men självklart fortsätter vi att utveckla de sociala aktiviteterna som studiebesök, företagsaftnar och föreläsningar, allt det som vi gjorde innan pandemin. Så snart vi är vaccinerade och risken för smittspridning har minskat kommer vi att fortsätta med våra aktiviteter. Fram till dess ska vi försöka oss på miniföreläsningar och studiebesök online, så håll ögonen öppna.
Vår utmärkta valberedning har haft en tuff uppgift i år. Vi vill därför uppmana dig som har intresse och tid för styrelsearbete att höra av dig. Personligen är jag helnöjd med att mitt förordnande förlängdes med två år, så att jag kan fortsätta att arbeta med det jag älskar!

Ordförande Johan Engström

Dela